EL projecte estratègic de Bizkaia



IK4 Azterlan ha posat en marxa el projecte La fàbrica del futur, en col·laboració foral de biscaia i diverses empreses de la zona, que preten dur al sector metal·lúrgic a un nou nivell. Ikusee ha realitzat el video de presentacio del projecte

En el marc d'una Quarta Revolució Industrial, comença una transformació que portarà a les empreses metal·lúrgiques de Biscaia a fer un salt qualitatiu cap a la Indústria 4.0 . IK4 Azterlan i la Diputació Foral de Biscaia han fet un pas cap endavant i impulsen aquest projecte que, de moment, es posarà en marxa a Fuchosa , Betsaide i Fundiciones Garbí , empreses metal·lúrgiques de primer nivell.

L'objectiu és implementar tecnologies TIC i nous models de gestió que millorin l'eficiència dels processos per fer encara més competitiu el sector metal·lúrgic de Bizkaia. Big Data, l'Internet de les Coses, visió artificial, robòtica col·laborativa ... són algunes de les tecnologies cridades a revolucionar la indústria i que aquest projecte pretén posar en valor.




Comentaris

Entrades populars